φέτα με 40% λιγότερο αλάτι

ΑΠΟ 100% ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ

Αυτή είναι η πρότασή μας για όσους αγαπούν τη φέτα μας, αλλά ακολουθούν μια διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι. Λιγότερο αλάτι, ναι, λιγότερη απόλαυση όμως, όχι!

ΤΥΡΙ ΣΕ ΑΛΜΗ

Διαθέσιμες συσκευασίες
15kg
2kg
800g
400g
200g
800g
400g
200g
Share

συνταγή με Φέτα 40% λιγότερο αλάτι Πίνδος Βοσκοτόπια

Ομελέτα

Υλικά

  • 4 αυγά
  • θρυμματισμένη Φέτα με 40% λιγότερο αλάτι Πίνδος Βοσκοτόπια
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι κατά βούληση
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τους κρόκους και τα ασπράδια των αυγών χωριστά. Τα ενώνουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μισό μαϊντανό.
  2. Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
  3. Ξεκολλάμε την ομελέτα, πασπαλίζουμε την επιφάνειά της με τη φέτα, τη διπλώνουμε στα δύο και τη σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και τον υπόλοιπο μαϊντανό, αν θέλουμε.