η ποιότητα μας

Τα προϊόντα της L.A. Farm A.E. παρασκευάζονται για να προσφέρουν αγνές, παραδοσιακές γεύσεις υψηλής ποιότητας και πλούσιας διατροφικής αξίας. Σε αποκλειστική συνεργασία με πιστοποιημένους προμηθευτές, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να απολαμβάνετε γνήσια ελληνικά τυροκομικά προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο της παραγωγής και στις καλύτερες τιμές.

οι πρώτες ύλες μας

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με 1500 πιστοποιημένους έλληνες κτηνοτρόφους, ώστε να εξασφαλίζουμε καθημερινά τις καλύτερες πρώτες ύλες σε κάθε στάδιο παραγωγής. Έτσι, δεν είμαστε απλά σίγουροι, αλλά εγγυόμαστε για τα την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας και την κορυφαία γεύση, που εσείς απολαμβάνετε κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε.

οι αρχές μας

Βασική μας αρχή στη L.A. Farm A.E. είναι το ήθος και οι αξίες μας να εκφράζονται μέσω της επιχειρηματικής υπεροχής και ανάπτυξής μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Να διατηρούμε σε κάθε νέο μας βήμα την άρρηκτη σχέση που έχουμε εδώ και χρόνια με την τοπική κοινότητα, και ευρύτερα την ελληνική κοινωνία, και να αποδεικνύουμε έμπρακτα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον.

Είναι προτεραιότητά μας να εξελισσόμαστε, καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και παράλληλα να παρακολουθούμε τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και τις νέες τάσεις. Τα προϊόντα μας εκπροσωπούν τη γνήσια ελληνική παράδοση, ενώ οι εγκαταστάσεις παραγωγής φέτας και λευκών τυριών ανταποκρίνονται στα υψηλότερα στάνταρ της σύγχρονης τεχνολογίας. Επιθυμία μας είναι οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τα γνήσια τυροκομικά προϊόντα της θεσσαλικής γης, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Ωστόσο, στην ποιότητα των πρώτων υλών δεν κάνουμε καμία έκπτωση! Ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, κυρίαρχο μέλημά μας είναι η ποιότητα να παραμένει κορυφαία. Γιατί κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε, θέλουμε να κερδίζετε και σε απόλαυση και σε τιμή!

πιστοποιήσεις

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας πιστοποιείται από διεθνή πρότυπα ποιότητας. Με συνεχείς επίσημους ελέγχους ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αυξάνουμε την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά μας, χάρη σε τεχνολογίες που σέβονται το περιβάλλον και αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο της παραγωγής μας.