φέτα σε κύβους

ΑΠΟ 100% ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ

Μέσα στη φυσική της άλμη, η φέτα μας διατηρεί όλη την αυθεντικότητα και τη δροσιά της γεύσης της. Οι πρακτικοί, μικροί κύβοι προσφέρονται για ευφάνταστες προτάσεις σερβιρίσματος που συνδυάζουν την παράδοση με σύγχρονες γεύσεις.

ΤΥΡΙ ΣΕ ΑΛΜΗ

Διαθέσιμες συσκευασίες
400g
200g
Share

συνταγή με Φέτα σε Κύβους Πίνδος Βοσκοτόπια

Πένες με φέτα, ντοματίνια cherry και φρέσκο βασιλικό

Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά πένες
  • 1 μεγάλη συσκευασία ντοματίνια cherry, ώριμα
  • 1 κούπα φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
  • 250γρ. Φέτα σε κύβους Πίνδος Βοσκοτόπια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Από την προηγούμενη ημέρα, έχουμε κόψει στη μέση τα ντοματίνια και μαζί με τον χυμό τους τα έχουμε βάλει μέσα σε ένα σκεύος με καπάκι ή τάπερ που κλείνει καλά. Έχουμε ψιλοκόψει τα φύλλα του βασιλικού και τα έχουμε προσθέσει κι αυτά.
  2. Ρίχνουμε μέσα στο σκεύος τους κύβους της φέτας, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο τριμμένο. Ανακατεύουμε καλά, κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε στο ψυγείο.
  3. Λίγη ώρα πριν σερβίρουμε το γεύμα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε, τα μεταφέρουμε ξανά στην κατσαρόλα, βγάζουμε τη σάλτσα από το ψυγείο και την προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.